xtrade logo

Xtraden kaupankäyntialusta

Löydä seuraavan sukupolven kaupankäyntialustamme. Saatavilla kaikkialta, milloin tahansa, jokaiselta laitteelta.

Xtrade WebTrader
Mobiiliappsit
Tablet-treidaussovellus

Xtrade WebTrader

Selainpohjainen web-alustamme tarjoaa runsaan joukon ominaisuuksia ja treidaustyövälineitä varmistaakseen optimaalisen treidauskokemuksen. Pääse helposti käsiksi parhaisiin markkina-analyyseihin ja tee nopeasti kauppoja ja toimeksiantoja. Latauksia ei tarvita.
Rekisteröidy

Mobiiliappsit

Intuitiivisessa, monia varallisuuseriä sisältävässä kaupankäyntisovelluksessamme on täysi toiminnallisuus, reaaliaikaiset kaaviot kaikkine johtavine teknisine indikaattoreineen sekä kattavat treidaustyökalut.
Nauti hälytyksistä, ilmoituksista, käyttäjäystävällisestä yhden napsautuksen navigoinnista ja ammattimaisista kaaviotyökaluista suoraan käsiesi ulottuvilla.

Tablet-treidaussovellus

Koe uusin kannettava kaupankäyntialustamme tablet-laitteessasi: edistynyt graafinen käyttöliittymä, nopeat tapahtumat ja talletukset, täydellinen toimintoraportti, intuitiivinen navigointi ja hälytysasetukset. Käyttäjäystävällinen alustamme tarjoaa kaikki tarpeisiisi sopivat edelläkävijätoiminnot.

Oletko valmis kauppaan?

Aloita Xtrade-tilisi käyttö jo tänään

CFD-kaupankäyntiin liittyy merkittävä tappion riski. Valuutta/CFD-kaupankäyntiin liittyy korkea riski ja saatat menettää kaiken sijoittamasi pääoman. Varmista, että ymmärrät asiaan liittyvät riskit.