xtrade logo

Kaupankäynti tiedot

Tilin vahvistaminen

Kiitos tilin avaamisesta Xtradelle. Sääntelyvelvoitteidemme vuoksi asetamme asiakkaan turvallisuuden etusijalle. Sen vuoksi vaadimme tiettyjä tunnistusasiakirjoja. Nämä asiakirjat on toimitettava Xtradelle, jotta kaupankäynti voidaan aloittaa.
Jos haluat skannata asiakirjasi, suosittelemme seuraavien asetusten käyttämistä: 200 dpi, harmaa taso (ei väri), tiedostomuodon tulee olla JPEG, resoluution tulee olla 24 bittiä.
Asiakirjat voidaan myös kuvata älypuhelimella ja ladata joko: Web Traderin Tilin asetukset -välilehden Tilin vahvistus -kohdasta, tai mobiilisovelluksella: Ohje & tukisolmu > Uusi aihe > Lataa tiedosto.
Varmista lisäksi, että olet täyttänyt soveltuvuusarvioinnin, rekisteröintiprosessimme toisen vaiheen, jossa kerrotaan kokemuksesi, toimintasi ja muu tietämys..

Toimita meille seuraavat:
ID

Virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus

Henkilöllisyystodistuksessa on näyttävä selkeästi nimesi ja syntymäaikasi. Sillä on myös oltava pätevä voimassaoloaika. Passi ja ajokortti ovat parhaita vaihtoehtoja. Nimen on oltava sama kuin hakemuksessa antamasi nimi.
Address

Todistus osoitteesta

Osoitteen on vastattava hakemuksessa antamaasi osoitetta. Tämä voi olla lasku (sähkö, puhelin, vesi), tiliote, vuokra- tai asuntolainasopimus. Huomaa, että yli 3 kuukautta vanhoja laskuja ei hyväksytä. Varmista, että laskussa näkyy nimesi ja osoitteesi sekä laskun lähettäneen yhtiön nimi. Näiden tietojen on oltava selkeästi näkyvillä.
CFD-kaupankäyntiin liittyy merkittävä tappion riski. Valuutta/CFD-kaupankäyntiin liittyy korkea riski ja saatat menettää kaiken sijoittamasi pääoman. Varmista, että ymmärrät asiaan liittyvät riskit.