xtrade logo

Kaupankäynti tiedot

Riskihallinta ja toimeksiantotyypit

Osta ja myy markkinahintaan

Markkinoilla toimivana kaupan kävijänä voit käyttää Xtradea ostaaksesi ja myydäksesi CFD-instrumentteja tämänhetkiseen markkinahintaan (kullekin yksittäiselle instrumentille asetettuun hintaspreadin keskipistehintaan). Xtrade tarjoaa toimeksiantotyyppejä, jotka ovat tarjolla kaupankäyntialustallamme. Xtrade tarjoaa rajoitustoimeksiantoja auttamaan sinua riskin minimoinnissa.

Tappionkatkaisutoimeksianto (maksimitappio)

Tappionkatkaisutoimeksianto on erinomainen tapa estää itseään kärsimästä suuria menetyksiä, jos instrumentti (osake, valuutta, raaka-aine tai indeksi) liikkuu epäsuotuisaan suuntaan. Tappionkatkaisutoimeksianto käskee Xtraden sulkea positio kun tai jos instrumentti saavuttaa määritellyn hinnan.

Kun osake saavuttaa tämän hinnan, tappionkatkaisutoimeksiannosta tulee markkinatoimeksianto. Markkinatoimeksianto ohjeistaa välittömästi Xtradea sulkemaan position parhaalla mahdollisella hinnalla. Ymmärrä kuitenkin, että epävakailla markkinoilla et välttämättä saa juuri odottamaasi hintaa, mutta hinnan, joka on mahdollisimman lähellä sitä.

Tappionkatkaisutoimeksiantoa voidaan myös käyttää suojaamaan voittoja osakkeella, joka liikkuu suotuisaan suuntaan. Voit toistuvasti asettaa uudelleen hinnan position sulkemiseksi ja tappionkatkaisutoimeksianto käskee Xtraden sulkea position jos hinta saavutetaan.

Voiton kotiutus -toimeksianto

Voiton kotiutus -toimeksianto (Limit Profit) on erinomainen tapa suojata voittojasi siinä tilanteessa, että instrumentin (osake, valuutta, raaka-aine tai indeksi) siirtyy suotuisaan suuntaan. Voiton kotiutus -toimeksianto ohjeistaa Xtraden sulkemaan position kun instrumentti saavuttaa määritellyn hinnan.

HUOMAA: Epätavallisissa markkinatilanteissa CDF:t voivat vaihdella nopeasti ennalta aavistamattomien tapahtumien takia. Tätä ei voi hallita Yritys etkä sinä itse. Tämän takia tappionkatkaisutoimeksiantoasi ei ehkä toteuteta ilmoitettuun hintaan (voi tapahtua negatiivista luistoa), joten "tappionkatkaisu"-toimeksianto ei voi taatat tappioiden rajoittumista epätavallisissa markkinaolosuhteissa.

CFD-kaupankäyntiin liittyy merkittävä tappion riski. Valuutta/CFD-kaupankäyntiin liittyy korkea riski ja saatat menettää kaiken sijoittamasi pääoman. Varmista, että ymmärrät asiaan liittyvät riskit.